Kantoorvloer

Veel bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van de soorten vloeren die er gelegd kunnen worden in het bedrijfspand. Een groot deel van de ondernemingen die een bedrijfspand hebben zullen een standaard vloer hebben. Nu denkt u misschien, wat maakt het uit wat voor vloer er ligt in het pand? Er zijn diverse redenen te benoemen die zien op het feit waarom ook u zou moeten kiezen voor een goede kantoorvloer. In dit artikel laten wij zien wat deze redenen dan precies zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Kantoorvloer die bij het bedrijf past

De inrichting van een bedrijfspand is uiteraard ontzettend belangrijk. Dit is nu eenmaal het eerste wat de klant zal zien wanneer hij of zij uw pand binnenkomt. Waarom zou u wel een goede inrichting hebben maar nog steeds vasthouden aan een ouderwetse kantoorvloer? Wij kunnen hier verandering in brengen, dankzij onze kantoorvloeren kunt u er namelijk voor zorgen dat ook de vloer aan zal sluiten bij de rest van de inrichting. Onze ontwerpers kijken altijd wat de reeds bestaande stijl is in het pand zodat dit naadloos aansluit. Een persoonlijke en authentieke kantoorvloer is immers belangrijk en zorgt voor de uitstraling van uw bedrijf.

Wij bieden u ontzettend veel keuze als het aankomt op kantoorvloeren. Zo zijn er verschillende soorten materialen te vinden waar men uit kan kiezen. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Tapijt is bijvoorbeeld ideaal wanneer u ervoor wilt zorgen voor minder geluid in het pand. Laminaat, Marmoleum of PVC geeft daar in tegen weer een industriële uitstraling. Onze ontwerpers laten u graag de mogelijkheden zien voor het plaatsen van een kantoorvloer. Zij staan altijd open voor nieuwe inzichten en zullen altijd met u meedenken. Zo zorgen zij ervoor dat de kantoorvloer geheel aan zal sluiten bij uw wensen.

Kwalitatief en duurzame kantoorvloer

Alle materialen en ondergronden die er gebruikt worden voor het aanleggen van de kantoorvloer zijn van uitstekende kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit weet u zeker dat de kantoorvloer voor een geruime tijd mee zal gaan zonder dat deze gebreken zal vertonen. Nu is het natuurlijk zo dat bepaalde soorten vloeren eerder aan vervanging toe zijn dan anderen, tapijt moet immers sneller vervangen worden dan bijvoorbeeld steen. Echter is het bij ons nog altijd zo dat ook de kantoorvloeren die sneller vervangen moeten worden ontzettend lang mee zullen gaan. Kwaliteit staat immers bij ons hoog in het vaandel.

Dankzij het plaatsen van een nieuwe kantoorvloer kan iedere onderneming in Nederland ervoor zorgen dat het pand voorzien zal zijn van een net even iets mooiere uitstraling. Tevens is het zo dat u door middel van een nieuwe vloer voortaan ongestoord vergaderingen kunt houden, tapijt isoleert geluid bijzonder goed. Kwalitatief uitstekende materialen die altijd geplaatst worden op de manier zoals u dat in gedachten had, dit is waar wij ons dag en nacht weer voor in weten te zetten.

FloorMasters is expert op het gebied van kantoorvloeren. Met een uitgebreid aanbod, hoge kwaliteit en jaren lange ervaring bent u verzekerd van een partner die met uw mee denkt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Telefoon: (+31) (0)545-217700
Directe offerte: hier

Kantoorvloer