PVC vloeren

PVC Vloerbedekkingen  – een nieuwe trend!
PVC vloeren worden steeds populairder in Nederland. Wij vinden dat niet zo gek, want PVC vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte, gemakkelijk te leggen, te onderhouden en bovendien duurzaam. Verder zijn PVC vloeren geluiddempend en zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de hoogwaardige dessins en structuren zijn PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte houten- of tegelvloer.

Waarom FloorMasters BV?
FloorMasters BV legt jaarlijks duizenden m2 PVC vloeren bij allerlei projecten. Wij kunnen dus met recht zeggen dat wij een PVC vloeren specialist zijn. We hebben ons eigen zeer ervaren team dat uitgerust is met een modern wagen- en machinepark.

Daarnaast werken we nauw samen met alle grote producenten waaronder M-Flor, Moduleo en Amtico. De Moduleo en Amtico producten zijn in onze showroom in Aalten te bezichtigen. Ook voor patronen zoals visgraat en chevron bent u bij ons aan het goede adres. Met Moduleo Moods en Amtico Signature en Amtico Spacia zijn er ontelbare mogelijkheden. Op onze website PVC vloer specialisten is onze collectie te zien en bestaat de mogelijkheid stalen te bestellen.

Ook de PVC vloer van uw dromen?
Heeft u interesse in een PVC vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies om bij u de vloer van uw dromen te leggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Uw naam: (* verplicht)

Bedrijf:

Uw e-mail: (* verplicht)

Uw telefoonnummer:

Uw bericht: (* verplicht)