Projectinrichting

Projectinrichting

Professionele projectinrichting is essentieel voor de uitstraling van een bedrijf. Uw wilt uw klanten tenslotte verwelkomen in een bedrijfsomgeving die er professioneel uitziet. Goed, u heeft niet al te veel ervaring en kennis op dit gebied? Wij zijn er om u te helpen, bij ons bent u namelijk aan het juiste adres. Hoe we dit doen? Dat vertellen we u graag:

Persoonlijke inrichting door maatwerk

Door het uitbesteden van de projectinrichting weet u zeker dat de nieuwe inrichting wel geheel aan zal sluiten bij uw wensen en behoeftes. Dit is nu eenmaal het voordeel van maatwerk.. Wij zorgen ervoor dat er door de nieuwe projectinrichting geen afbreuk wordt gedaan aan het pand en het bedrijf. Onze ontwerpers zullen zich bezighouden met de manieren waarop ze het pand zo efficiënt mogelijk in kunnen richten. Hierbij kun je denken aan de ruimtes en aan het verwerken van onder andere de kabels. Maar er wordt ook een hoop aandacht besteed aan het uitzoeken van mogelijke kleurencombinaties, akoestiek en isolatie.

Floor Masterst denkt altijd mee met de klant, deze persoonlijke insteek maakt ons dan ook uniek. Wij gaan altijd samen met u in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en hoe wij uw bedrijf op de best mogelijke manier kunnen stofferen. Door te werken met uitsluitend de beste materialen gecombineerd met een ruim aanbod weet u zeker dat het goed zit. Uiteraard kijken wij onder andere naar de akoestiek van het pand en naar de stroomaansluiting. Geen kabels meer over de vloer en geen geluidsoverlast, wel zo prettig bij het werken.

Kwaliteit, duurzaam en voordelig

Bij ons is het mogelijk om elk pand te voorzien worden van een uitstekende projectinrichting tegen een scherpe prijs. Mocht u bepaalde wensen in gedachten hebben dan brengen we deze graag en kaart en zorgen we voor de beste oplossing voor uw project. Onze mensen zullen altijd zorgen voor projectinrichting wel past bij de eisen die u stelt.

Projectinrichting is een van de meest efficiënte manieren om een pand goed in gebruik te nemen. Zo zal u als ondernemer voor uw bedrijfspand veel voordelen ondervinden. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een prettige werkomgeving. Daarnaast kunnen geluidsproblemen door bijvoorbeeld een nieuwe vloer voortaan uit de wereld worden geholpen, geen last meer van geluid tijdens vergaderingen. Door onze projectinrichting zal uw gehele pand aansluiten bij de manier van werken zoals u die in gedachten had.

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Bezoek onze showroom, vraag direct een offerte aan of bel ons op: (+31) (0)545-217700

Projectinrichting
Projectinrichting
Projectinrichting
Carmel College Salland – foto Ahrend