Stofferen

Stofferen bedrijfsvloer

Het professioneel laten stofferen van de bedrijfsvloer is essentieel voor de uitstraling van uw bedrijf. Veel bedrijven kijken vaak niet naar de meubels en al helemaal niet naar de kantoorvloer. Dit is zonde, een kwalitatieve stoffering van het pand is namelijk een van de beste investeringen die ondernemers kunnen maken om het pand te verbeteren. Dankzij onze diensten kunt u uw bedrijfspand voorzien van een gestoffeerde vloer. De voordelen van deze stoffering? Dat zullen we u middels dit artikel duidelijk maken!

Stoffering van de vloer

Stofferen, waarom? Het laten stofferen van de vloer brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kunt u met de juiste stoffering geluidshinder tegen gaan en kiezen voor een goede akoestiek van de bedrijfsruimte. Ook kan de juiste stoffering zorgen voor een betere isolatie waardoor u kunt besparen op uw energie kosten. Het stofferen van de bedrijfsvloer is dus niet alleen bedoeld om de uitstraling te verhogen maar het brengt dus ook andere voordelen met zich mee!

Tevens is het zo dat u door middel van de stoffering altijd uit zal komen bij een vloer die geheel past bij de rest van het pand. Er is erg veel keuze op het gebied van stoffering. Wij stellen u altijd in staat om de ondergrond geheel zelf samen te stellen, op die manier zal u uitkomen bij een vloer die past bij wat u in gedachten hebt. Wij kunnen uiteraard zorgen voor een normale egale vloer, echter kan u ook kiezen voor strepen of patronen, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Door hier een beetje mee te spelen zal het gehele pand een stuk professioneler worden. Voor alle mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat er voor uw bedrijfspand allemaal mogelijk zou zijn.

Voordelen van een gestoffeerde vloer:

  • Perfect aansluitend bij de bedrijfsidentiteit.
  • Betere akoestiek op de werkvloer.
  • Een goede vloer verbeterd de isolatie.
  • Duurzaam, een goede vloer gaat lang mee.
  • Ruime keuze in materialen.
  • Onderhoudsvrij en gemakkelijk te reinigen.

Alle materialen en ondergronden die wij gebruiken voor het aanleggen van de stoffering voor de vloer zijn van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u dankzij deze zeker weet dat u een vloer hebt laten leggen die voor een lange tijd mee zal gaan.. U kunt altijd op de site kijken om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die wij u bieden voor het stofferen van de vloer. Dit geeft u net even wat meer inzicht in wat wij voor uw bedrijfspand kunnen betekenen . Kwaliteit is voor ons een van de belangrijkste onderdelen van het gehele proces. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken om ons brede aanbod zelf te ervaren.

Dus, bent u op zoek naar een bedrijf voor het laten stofferen van de vloer? Dan zit u bij Floor Masters goed. Ga voor een vloer die perfect aansluit bij uw bedrijf. Een vloer die de akoestiek verbeterd én zorgt voor een verbeterde isolatie. Zien we u snel?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze Showroom in Eibergen.

Stofferen bedrijfsvloer