HomeDuurzame vloeren - FloorMasters project inrichting Opzoek naar een duurzame project vloer

Op zoek naar goede duurzame vloeren voor uw bedrijf? Bij FloorMasters bent u aan het juiste adres. Wij leggen al meer dan 20 jaar lang met onze ervaren vakmensen duurzame vloeren. FloorMasters legt vloeren uitsluitend voor de zakelijke markt. Een duurzame vloer draagt ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

OPZOEK NAAR EEN DUURZAME VLOER?

FloorMasters beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Duurzame vloeren vormen hierop geen uitzondering. In ons assortiment hebben we verder gietvloeren, betonlook vloeren, coatingvloeren en uiteraard Linoleum & Marmoleum vloeren of een rubber vloer. Iedereen die een nieuwe vloer koopt, wil hier graag jarenlang van kunnen genieten. Een vloer dient dus lang mee te gaan, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden. Een duurzame vloer is een uitstekend voorbeeld van een vloer die jaar in jaar uit mooi blijft in iedere ruimte. Geen glanzende synthetische vloerbedekking, maar een vloerbedekking van natuurlijke vezels, een betere keuze voor ons milieu. Een natuurlijke look die ook perfect past binnen de huidige trends. Kortom, een uitstekende keuze als u nog jaren wilt blijven genieten van uw vloer. Wilt u weten welke duurzame vloeren het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.

DUURZAME VLOER MET NATUURLIJKE VEZELS

De belangrijkste voordelen van MVO met  de Projectvloer Specialist op een rijtje:

  • Bijdrage aan uw eigen duurzaamheidsbeleid.
  • Projectvloer specialist heeft een gecertificeerde kwaliteit procedures op MVO
  • Producten krijgen een nieuwe bestemming en verspilling wordt tegen gegaan.

Bovenstaande punten resulteren in de beste oplossing voor het milieu. Wij hebben de afgelopen jaren al laten zien dat we erg actief zijn met duurzaamheid en het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Jaren plezier

Iedereen die een nieuwe vloer koopt, wil hier graag jarenlang van kunnen genieten. Een vloer dient dus lang mee te gaan, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden. Onze duurzame vloeren zijn een uitstekend voorbeeld van een vloer die jaar in jaar uit mooi blijft in iedere ruimte van uw bedrijfsruimte, horeca of onderwijsinstelling. Kortom, een uitstekende keuze als u nog jaren wilt blijven genieten van uw vloer.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over onze duurzame vloeren? We nodigen u graag uit in onze showroom in Eibergen. Onze specialisten staan u graag te woord en nemen de opties voor een duurzame vloer met u door. Daarnaast met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Duurzame vloeren van de projectvloerspecialist
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Stel gerust vooraf uw vragen

Daarbij helpt het ook om te weten dat onze kwaliteit duurzame vloeren er bepaald niet om bekend staan dat ze afslijten. De toplaag van de merkvloeren die FloorMasters u levert is keihard en tegen alle kantoorinvloeden bestand. Mochten er bij u overigens nu al vragen opkomen, aarzel dan niet om ons contactformulier te benutten. Stel uw vraag en vul een e-mailadres in. Dan ontvangt u in een handomdraai een goed en bruikbaar antwoord. Houdt u meer van het gesproken woord? Dan hoeft u alleen maar te bellen naar (+31)(0)545-217700. Onze medewerkers zitten op dat telefoonnummer voor u klaar. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw vragen per gewone e-mail. Hiervoor gebruiken wij info@floor-masters.nl  als e-mailadres.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch