HomeGiet & Coat vloeren - FloorMasters project inrichting Opzoek naar een goede giet- & coat project vloer?

Bent u al bekend met onze egaal gevormde vloeren? Ze zijn werkelijk prachtig om te zien. Als FloorMasters kijken wij elke keer, als we ergens een gietvloer hebben neergelegd, er met gepaste trots terug. Giet- & coatvloeren zijn supersterk, waardoor ze werkelijk op elke plek te gebruiken zijn. De gangen en kamers in een ziekenhuis zien er smetteloos uit met een moderne gietvloer. Maar ook het restaurant op de hoek krijgt een stralend interieur als een giet of coating vloer er onderdeel van uitmaakt.

Giet- & coatvloeren zijn overal inzetbaar

Het aardige van de giet- & coatvloeren is het vermogen om volledig schoon te blijven, vegen of nat reinigen is genoeg. Door het egale oppervlak zijn er geen ruimtes waar stof en vuil kunnen achterblijven. Het universele karakter van de giet- & coatvloeren maakt het mogelijk om er bijvoorbeeld een autoshowroom of fietsenwinkel mee te bekleden. Maar evengoed vormt een giet- of coatvloer de basis van een school. Natuurlijk doen wij als FloorMasters ook vaak zaken met het kantoorwezen. Zo bestaat er in onze ogen niets mooiers dan een grote kantoortuin met een magisch egale coatvloer. Die is ook erg praktisch in gebruik, omdat bureaustoelen en ander rijdend materiaal op geen enkele plek gehinderd wordt door ribbels of andere oneffenheden.

Een gietvloer ziet er altijd modern uit

Giet- en coatingvloeren groeien voortdurend mee met de trends. Zo is een gietvloer met een betonlook bijvoorbeeld erg hip. U treft ze aan in trendy modezaken of als dansvloer in een discotheek. Bij een ander interieur doen zachte tinten van de types Green en Eco het erg goed. Natuurlijk leveren wij ook epoxy vloeren, die kunnen oneindig uitgestrekt zijn. Daarbij geldt, net als elke andere projectvloer, dat de ondergrond goed voorbereid moet zijn. Zo komen onze deskundige adviseurs in beeld. Zij geven u graag vooraf een duidelijke inschatting van de mogelijkheden.

De vele variaties die met coatvloeren mogelijk zijn

Deze deskundigen zorgen ervoor dat FloorMasters haar naam echt eer aan doet. Zij kunnen u, voorafgaand aan uw bestelling, uitvoerig voorlichten. Zij weten alles over de kleuren en patronen van de giet- & coatvloeren. In overleg met u wordt het best passende design gekozen. Er wordt daarbij gelet op de algehele uitstraling van uw bedrijf, het gebruik dat van de vloer zal worden gemaakt en de wijze waarop de reiniging het best kan worden verzorgd. Wist u dat giet- & coatvloeren naadloos kunnen overgaan in een andere tint. Dat is heel handig bij de indeling van een grote kantoorvloer, bij het aangeven van zones binnen een schoolgebouw of voor de overgang van verpleegafdelingen binnen de zorg. Vanzelfsprekend kan ook een horecaterras sterk worden verlevendigd door het gebruik van giet- & coatvloeren met meerdere kleurovergangen. Ook de overgang naar een projectvloer van een ander type materiaal kan naadloos worden gevormd. Zo kan de ene zone binnen uw bedrijf of instelling uit een giet- of coatvloer bestaan, terwijl op andere plaatsen rubber of vinyl de bekleding vormt.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

In de eerste plaats beschikt FloorMasters over een uitgebreid assortiment waarin de meest uitgebreide collectie giet- & coatvloeren voorhanden zijn. Met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

giet-coat-vloer-projectvloerspecialist
Bezoek onze showroom projectvloer specialist

ShowroomBezoek onze showroom

De Projectvloerspecialist heeft voor maximale bereikbaarheid gekozen

Wij begrijpen als geen ander dat u vooraf graag wat meer informatie zoekt. Daarom hebben wij als FloorMasters voor een optimale bereikbaarheid gekozen. Om te beginnen kunt u ons met vragen over de giet- & coatvloeren altijd bellen op (+31) (0)545-217700. Een deskundig team van medewerkers staat u graag te woord. Ook kunt u via de website een vragenformulier versturen. Wij sturen dan heel snel een deskundig antwoord retour, een e-mail naar info@floor-masters.nl is ook zo verstuurd. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons op bezoek komen. Ook is er de mogelijkheid om de materialen echt in handen te nemen. Zo weet u precies waarover we praten en krijgt een nieuwe giet- of coatvloer langzaam meer vorm.

Lage prijzen en maximale keuzemogelijkheid

FloorMasters werkt alleen met eersteklas merken. Ook onderhouden wij met elke fabrikant direct contact. Wij kopen onze producten namelijk rechtstreeks bij hen in, zodat de kostenverhogende tussenhandel wordt uitgeschakeld. De voordelen hiervan zijn groot. In de eerste plaats zorgt het voor een aangename prijs. Wij leveren giet- & coatvloeren van topkwaliteit voor een prijs die u niet snel ergens anders zult tegenkomen. Bovendien treden er bij ons nooit leveringsproblemen op. Het is voor ons dus heel eenvoudig om bij aanvang van het project een projectgarantie af te geven. Bovendien kunnen wij u altijd een complete keuze aanbieden uit de collectie van de merkfabrikant. Dit kunnen wij allemaal doen omdat wij direct bij de bron inkopen.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

https://floor-masters.nl/wp-content/uploads/2020/07/Giet-coat-vloeren-projectvloerspecialist-1.jpg

CONTACTNeem contact met ons op

Kiest u ook voor zorgeloosheid?

Met onze giet- & coatvloeren haalt u voor jaren een zorgeloze vloer in huis. De gietvloeren zijn niet alleen mooi en goed schoon te houden, maar deze vloeren kunnen ook ongelooflijk veel krachten weerstaan. Grote groepen mensen die op de vloer dansen en springen of brandweerauto’s die over de giet- of coatvloer rijden in hun kazerne: dit oefent op de kwaliteit van deze giet- & coatvloeren geen enkele invloed uit. Deze vloeren vormen daarom een absolute garantie voor een zorgeloos voortbestaan van uw instelling of bedrijf.

Neem gerust eens contact met ons op. Zowel telefonisch, online als in onze showrooms staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch