HomeZorg vloeren - FloorMasters project inrichting Opzoek naar een geschikte vloer voor uw zorginstelling

Op zoek naar goede vloeren voor uw zorginstelling? Bij FloorMasters bent u aan het juiste adres voor kwaliteit zorgvloeren. Wij leggen al meer dan 20 jaar lang met onze ervaren vakmensen duurzame vloeren. Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw zorginstelling overkomt.

OPZOEK NAAR EEN GESCHIKTE ZORGVLOER?

FloorMasters beschikt over een ruim assortiment aan vloeren. Zorgvloeren vormen hierop geen uitzondering. In ons assortiment hebben we verder gietvloeren, betonlook vloeren, coatingvloeren en uiteraard Linoleum & Marmoleum vloeren of een rubber vloer. Al deze vloeren kunnen dienen als vloer voor uw zorginstelling.

Belangrijke overwegingen zijn de sfeer die u wilt dat het uitstraalt, de mate van hygiëne, het gebruik van de ruimtes, de akoestiek én het onderhoud dat het schoonmaak team uitvoert Veel zorginstellingen kiezen voor de ene ruimte een andere vloer dan voor de andere ruimte. Het is dan ook belangrijk om na te gaan waar de ruimte voor gebruikt wordt.

Wilt u weten welke zorgvloeren het meest geschikt zijn voor uw specifieke locatie? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen bij u langs voor een passend advies.


Bent u benieuwd wat een zorg vloer u ongeveer gaat kosten?  Bereken dan hier snel uw prijs. Ook kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Verpleeghuizen

De homogene PVC vloer, dus een vloer uit een basisproduct, is de beste vloer voor zware zorg. Tilliften, verpleegbedden die verplaatsen, urine verlies…. overal moet deze PVC vloer tegen kunnen. Merken als Tarkett, Forbo en Gerflor zijn de meest gekozen vloeren. Linoleum & Marmoleum is een perfecte tweede. Deze vloeren hebben de eerste jaren geen extra onderhoud nodig. Polymeren is dan dus niet nodig.

VLOEREN VOOR IN DE ZORG

Nergens anders worden zo veel eisen gesteld aan ruimtes als in de zorg. Belangrijk in de zorg is natuurlijk hygiëne, onderhoud, praktische schoonmaak mogelijkheden, maar ook de levensduur. Een geschikte zorg projectvloer moet een prettige sfeer in de verblijfsruimten creëren en passen bij de inrichting en smaak van de gebruikers.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

In de eerste plaats beschikt FloorMasters over een uitgebreid assortiment waarin de meest uitgebreide collectie aan specifieke zorgvloeren voorhanden is. Met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste zorgvloer. Heeft u daar eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Zorg vloeren voor elke sector
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Een bijpassende vloer voor kwalitatieve zorg

De akoestiek moet zeker niet onderschat worden. Mensen die over gangen of in openbare ruimtes lopen, stemgeluiden… er zijn nogal wat geluiden te horen in een zorginstelling. U wilt natuurlijk niet dat er geluidsoverlast ontstaat.

Daarom adviseren wij voor bepaalde ruimtes tapijt. Dit is vaak een goede optie voor zorginstellingen.

Wij komen graag met u in contact

Advies over uw projectvloer in de zorg?

Wilt u advies over de projectvloer in uw zorginstelling? Neem dan contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag.

Zorg vloeren van hoge kwaliteit
Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch