HomeMeer Weten? - Ontvang een offerte voor jouw vloer

Met ruim 20 jaar ervaring in projectvloeren voor de zorg, onderwijs, kantoor, horeca of industrie bent u bij ons aan het juiste adres voor uw project. Wij nemen alles uit handen en voorzien u graag van een vrijblijvende prijsopgave. Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons een offerte of vrijblijvend voorstel.
Van te voren weten waar je aan toe bent, wel zo makkelijk toch? Bereken middels de onderstaande vloer calculator de geschatte kosten voor jouw project. Liever direct contact? Bezoek dan onze showroom in Eibergen of bel ons op: +31 (0)545 217 700

  Showroom Eibergen
  Jukkertweg 10B
  7151 HS Eibergen
  Telefoon
  (+31) (0)545-217700
  Email
  info@floor-masters.nl
  Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

  FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

  Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
  CONTACT
  Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
  Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

  Copyright Floormasters | Design Creative Dutch