HomeLoose Lay PVC Vloer - FloorMasters project inrichting De beste Loose Lay PVC Vloer vind u hier

Een Loose Lay PVC vloer in een zakelijke omgeving vormt het toppunt van flexibiliteit. De kwaliteit is zeer hoog, terwijl de PVC vloer los kan worden gelegd. Zeker wanneer u zelf handig bent met vloeren leggen, kunnen wij u als FloorMasters de Loose lay PVC vloer van harte aanbevelen. Als enige voorwaarde geldt dat de ondergrond schoon en vlak is.

Een Loose lay PVC vloer past overal

Een Loose lay PVC vloer bestaat uit vloerdelen die circa 5 millimeter dik zijn. Het materiaal is bijzonder sterk en kan alle krachten aan die een zakelijke vloer moet kunnen doorstaan. Een Loose lay PVC vloer is origineel, want u kunt hem geheel naar eigen inzicht vormen. De stroken of tegels van PVC zijn in elke vorm te snijden. Dit maakt het voor u heel gemakkelijk om in een bestaande ruimte in te passen. Ook een combinatie van kleuren is met dit type vloer eenvoudig te realiseren. Zo kunt u kiezen voor een indeling met zones of naar afdeling, al naar gelang de grootte van uw kantoor, zorgpraktijk of leslokaal.
https://floor-masters.nl/wp-content/uploads/2020/07/Loose-Lay-pvc-vloer-pvc-stroken-van-de-projectvloerspecialist.jpg

Uitermate geschikt om over een bestaande vloer te leggen

Deze vloer wordt niet met de ondergrond verlijmd. Dat is een groot voordeel als de verhuurder van een locatie verlijming van materialen verbiedt. Door de dikte van het materiaal blijft het onder alle omstandigheden stabiel. Er treedt geen krimp op en de stroken kunnen ook niet uitrekken. Natuurlijk zullen ook de randen van dit materiaal zich niet krommen. Het met de eigen handen verwerken van de Loose lay PVC vloer is heel eenvoudig. Veel eenvoudiger dan een standaard consumentenvloer van PVC. Aan de rugkant van het materiaal zit een laagje antislip. Hierdoor zal het niet gebeuren dat de PVC vloer gaat verschuiven ten opzichte van de ondervloer.

Geluiddempend en warmte-isolerend

Over de voordelen van de Loose lay PVC vloer raken wij niet gauw uitgepraat. Zo is het geluiddempende effect van deze vloer ook erg hoog. In de eerste plaats natuurlijk door de eigen dikte van dit soepele materiaal, maar bovendien doordat er vaak al een vloerbekleding ligt waar de PVC vloer overheen wordt gelegd. Het materiaal heeft een warmte isolerende werking en is bovendien goed geschikt voor vloerverwarming. Doordat de toplaag van PVC tijdens de fabricage zo goed bewerkt kan worden, zijn patronen niet van echt te onderscheiden. Zo zal een gekozen houtnerf bijvoorbeeld direct de associatie oproepen met echt parket. Maar we hebben bij FloorMasters natuurlijk ook talloze andere kleuren en patronen voor u in huis.

Rustig naar een Loose lay PVC vloer kijken

Met name voor de aanschaf van een nieuwe Loose lay PVC vloer is een bezoek aan onze showroom een aanrader. Vraagt u zich af hoeveel materiaal u voor een nieuwe Loose lay PVC vloer nodig heeft? Dan gebruikt u eenvoudig de Projectvloer Calculator op onze website. In een handomdraai rolt daar het juiste antwoord uit.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt FloorMasters over een uitgebreid assortiment waarin de meest uitgebreide collectie PVC vloeren voorhanden zijn. Met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar niet eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Loose Lay PVC vloeren van projectvloerspecialist
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Wij komen ook graag persoonlijk met u in contact

Maar FloorMasters zou zichzelf niet zijn als wij u niet graag met aanvullende informatie over de vloer zouden willen ondersteunen. Daarom staat er een handig telefoonnummer op onze website. Wie naar (+31) (0)545-217700 belt, krijgt altijd een deskundige medewerker aan de lijn. Die staat u graag met raad en daad te woord. Ook wanneer uw vraag zich voor een beschrijving leent, staan wij voor u klaar. U hoeft hiertoe slechts het antwoordformulier op onze website in te vullen. Gebruikt u liever uw eigen mailbox voor deze vraag, dan staat daartoe ons mailadres info@floor-masters.nl voor u open. Maar ook een bezoek aan ons adres levert een schat aan informatie op over de Loose lay PVC vloer.

Makkelijk gelegd en makkelijk weer meegenomen

Een Loose lay PVC vloer is geschikt voor tal van locaties. U legt hem in het weekend zelf in uw eigen kantoor. Maar ook een zorginstelling met een paar handige medewerkers voorziet zichzelf met deze vloer snel van een nieuwe ondergrond. Een nieuwe vloer in de peuterspeelzaal, aula of klaslokaal? PVC vloer maakt het makkelijk en ligt er in een handomdraai.


Een belangrijk voordeel van de vloer bleef tot nu toe onderbelicht: u kunt de vloer ook heel eenvoudig meenemen. Zit uw school tijdelijk gehuisvest in een noodgebouw, dan is het kostenbesparend als u bij de overstap naar een ander gebouw de Loose lay PVC
vloer kunt overhevelen naar een andere plek. Ook voor een pop-up store is een deze vloer ideaal. U legt hem telkens over de bestaande onderlaag heen en kunt met uw pop-up store op elke locatie precies dezelfde uitstraling creëren.

Loose Lay pvc vloer pvc stroken
Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch