HomePVC Projectvloeren - FloorMasters project inrichting Bekijk direct onze PVC Projectvloeren assortiment

De veelzijdige kwaliteit van PVC vloeren maakt ze als projectvloer erg gewild. U vindt ze in kantoren, zorginstellingen, scholen en in de horeca. De grote verscheidenheid in design maakt de PVC vloeren voor al deze locaties geschikt. Wordt het kantoor ingericht met een PVC vloer? Dan zorgt dit gelijk voor extra warmte en sfeer op de werkplek.

Een PVC projectvloer met houtnerf, betonlook of kleurpatroon

Bij een PVC projectvloer wordt het soms als een bezwaar gezien dat hij erg hard is aan het oppervlak. Dit vermindert de sfeer binnen het gebouw en zorgt voor de weerkaatsing van geluid, een echo. Daarbij wordt steeds meer waarde gehecht aan een mooi en warm design. FloorMasters levert PVC projectvloeren in de meeste uiteenlopende kleuren, soorten en structuren. Neem bijvoorbeeld de PVC vloeren met houtnerf, deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De voordelen boven echt hout zijn wel écht fenomenaal. PVC vloeren zijn uitstekend bestand tegen vocht en niet gevoelig voor beschadiging, zoals hout dat wél is. Ook hoeft PVC niet, om de zoveel tijd, te worden voorzien van een nieuwe laklaag.

PVC projectvloer op kantoor en in de kantoortuin

Maar er zijn nog veel meer eigenschappen die een PVC projectvloer ideaal maken. De PVC projectvloer op kantoor dempt het geluid en absorbeert de warmte. Bovendien zijn PVC vloeren geschikt voor het gebruik van vloerverwarming, zodat u het klimaat binnen het kantoor geheel naar eigen wens kunt regelen. Door de geluiddempende werking verdwijnt het kale karakter dat sommige kantoren soms zo onaantrekkelijk maakt. Bovendien wordt er letterlijk afgerekend met kilte van de kantoorvloer. Een PVC vloer op kantoor vergroot het gevoel van welzijn bij de gebruikers.
Natuurlijk houdt het bij FloorMasters niet op bij PVC vloeren met houtnerf design. Ieder kantoor is immers anders en vraagt om een andere look. Dit kan de voorname look zijn van een notariskantoor met visgraat PVC, maar ook de hippe look van een modezaak met betonlook PVC. Ook bij de PVC vloer in kantoor situaties kan gedacht worden aan meer of minder hippe patronen. Daarbij maakt het bijvoorbeeld een groot verschil of er sprake is van een klassiek kantoor of gewerkt wordt in een ruim opgezette kantoortuin.

Geen zorgen over vuil bij PVC

‘Hoe zit het dan met vuil?’, vraagt u zich misschien af. Bij PVC vloeren is er geen enkele reden om zich daar zorgen over te maken. Een PVC vloer in kantoor situaties is enorm slijtvast en, zowel droog als nat, schoon te maken. Zand en water laten op dit supersterke materiaal geen sporen na. Ook niet als er dagelijks met vieze schoenen overheen gelopen wordt. Net als elke andere ruimte is het verstandig om dagelijks de stofzuiger er overheen te halen. Ook schoonmaken met vocht houdt de PVC vloeren heel effectief schoon. Het maakt daarbij niet uit of u zich beperkt tot de klassieke emmer water met een natte dweil of dat u kiest voor het machinaal reinigen van de grond.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. In de eerste plaats beschikt FloorMasters over een uitgebreid assortiment waarin de meest uitgebreide collectie PVC vloeren voorhanden is. Met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u de PVC vloer voor kantoor eerst eens echt voelen? Dan bent u van harte welkom in onze stenen vestigingen.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Kantoor vloeren industrieel
De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Betaalbare PVC vloeren van de beste merken

Bij de Project Specialist zijn wij er trots op om zoveel merken op voorraad te hebben.
Nora, Moduleo en Tarkett Nederland zijn slechts enkele grote namen uit ons bestand.
Ons team legt u haarfijn de verschillen tussen deze merken uit. Nemen wij een project
op onze schouders, dan geven wij altijd een projectgarantie af naar wens. Onze
leveringskanalen zijn namelijk 100 procent zeker, omdat wij onze projectvloeren direct
afnemen van de fabrikant. Een ander groot voordeel is dat deze manier ook de prijzen
drukt. Wanneer u voor PVC vloeren van de Project Specialist kiest, weet u zeker dat u
voordelig uit bent.

Naast een bezoek aan onze showroom, komt u ook gemakkelijk per telefoon of e-mail
met ons in contact. De benodigde gegevens vindt u direct onder het kopje ‘Contact’ op
onze website. Wij nodigen u uit om nu alvast een kijkje te nemen op de inspiratie pagina
en zien u graag bij ons op bezoek komen in Eibergen.

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch