HomeKantoorvloeren - FloorMasters project inrichting Vind de kantoorvloer die bij u past

Het kiezen van de juiste kantoorvloer was nog niet eerder zo eenvoudig. FloorMasters heeft immers het beste assortiment van Nederland in huis. Het gaat hierbij niet alleen om de vele merken die wij leveren. Maar ook de kwaliteit van onze vloeren is uitstekend. Bij FloorMasters gaan wij dan ook niet over één nacht ijs. Wij betrekken de kantoorvloeren direct van de fabrikant, dus we weten precies hoe betrouwbaar onze kantoorvloeren leverancier is.

Kantoorvloeren die bestand zijn tegen een stootje

Bij een kantoorvloer komt nogal wat kijken. Veelal volstrekt onbewust gaan uw medewerkers met deze vloer veel minder zorgvuldig om dan met hun eigen vloer thuis. Er wordt met natte schoenen, hoge hakken en vieze laarzen overheen gelopen en er rijden voortdurend kantoorstoelen over de kantoorvloer heen en weer. Op kantoorvloeren worden ook nog wel eens de bureaus verschoven. En wat dacht u van de kast vol boeken en archieven, die op uw kantoorvloer met een enorm gewicht op de grond drukt?

Kantoor vloeren en vloeren voor op het werk

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Elk type kantoor zijn eigen kantoorvloer

Elke kantoorvloer is daarbij maatwerk. Onze specialisten weten dit maar al te goed. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u daarover graag. Naast kennis over drukinvloeden en typegebruik van de vloer, ondersteunen zij u ook actief bij de keuze van het juiste design. Zo kan gedacht worden aan kleuren of patronen die naadloos aansluiten bij de uiterlijke kenmerken van uw bedrijf. Maar design zit niet alleen in de gekozen kleuren, ook het materiaal waaruit de kantoorvloer bestaat is van invloed op de uitstraling. Zo past een hoogwaardige laminaatvloer beter bij de ene branche, terwijl linoleum, rubber of betonlook het weer beter doet in een andere type kantoor.

FloorMasters zowel online als offline

Voordat u tot het bestellen van een kantoorvloer overgaat, is het verstandig om u eerst eens uitgebreid te oriënteren. FloorMasters heeft alle benodigde kennis in huis. Wij hebben die kennis zorgvuldig opgebouwd in de 20 jaar van ons bestaan.

Zachte en harde kantoorvloeren

Zo komen wij weer terecht op het assortiment dat FloorMasters voor u in huis heeft. Dit omvat diverse soorten zachte en harde kantoorvloer ondergronden. Bij zachte vloeren denken wij aan projecttapijt en projecttapijttegels, maar misschien kiest u liever voor PVC of voor Linoleum. Is het veren van de vloer in uw kantoor een minder belangrijk vereiste, dan tonen wij u naar wens een uitgebreide lijn van laminaat. Het hippe kantoor vraagt wellicht om een betonlook op de vloer, terwijl onze giet- en coatvloeren eigenlijk onmogelijk stuk te krijgen zijn.

Bereken het zelf of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarmee komen we bij onze verkoop ondersteunde activiteiten terecht. Met onze Projectvloer Calculator berekent u in twee stappen direct een indicatie van de kosten voor de gewenste vloer. Heeft u daar eigenlijk geen zin in of vertrouwt u het liever direct aan ons toe? Dan kunt u via onze website direct een offerte aanvragen. Maar misschien wilt u eerst de kantoorvloer eens echt met de handen voelen? Dan bent u van harte welkom in onze stenen vestiging.

OFFERTEVraag een vrijblijvende offerte aan

Kantoorvloer projectvloerspecialist
Kantoor vloeren industrieel

En natuurlijk de bijpassende ondervloer

Daarbij kwam al even aan de orde dat een kantoor zich ook over verschillende etages kan uitstrekken. De kantoorvloeren zullen dan bij voorkeur ook contactgeluiden moeten dempen. Zo komen we uit bij de ondervloeren die wij als FloorMasters aan u kunnen leveren. Vraag het onze medewerker en deze wijst bij elk type kantoorvloer de bijpassende onderlaag aan. Daarbij krijgt u natuurlijk alles te horen over de specificaties. Zaken als vering en stevigheid komen hierbij uitgebreid aan bod.

Informatie over het onderhoud van de kantoorvloer

Ook het onderhoud van een kantoorvloer is iets waar vooraf goed over nagedacht moet worden. Uw medewerkers zullen immers niet graag zelf met een stoffer en blik of bezem aan de slag gaan. Leent de gekozen vloer zich voor machinaal onderhoud? Mag er daarbij water en misschien ook schoonmaakmiddel worden gebruikt? Zo ja, welke middelen worden dan bij de betreffende kantoor vloeren aangeraden en welke kosten brengt dit met zich mee? U begrijpt het al: een ritje naar onze showroom in Eibergen kan u een flink stuk op weg helpen bij het maken van een betrouwbare kostenafweging. Niet onbelangrijk voor een bedrijf. In goede jaren drukken zulke kosten misschien niet al te zwaar op de balans. Maar ook als zich onverhoopt magere jaren voordoen, wilt u graag dat het kantoor zonder moeite met schone vloeren kan blijven functioneren.

Kantoor vloeren onderhoud
Kantoor vloeren scherpe prijzen

CONTACTBEL MIJ TERUG

Stel gerust vooraf uw vragen

Daarbij helpt het ook om te weten dat onze kwaliteit kantoorvloeren er bepaald niet om bekend staan dat ze afslijten. De toplaag van de merkvloeren die FloorMasters u levert is keihard en tegen alle kantoorinvloeden bestand. Mochten er bij u overigens nu al vragen opkomen, aarzel dan niet om ons contactformulier te benutten. Stel uw vraag en vul een e-mailadres in. Dan ontvangt u in een handomdraai een goed en bruikbaar antwoord. Houdt u meer van het gesproken woord? Dan hoeft u alleen maar te bellen naar (+31) (0)545-217700. Onze medewerkers zitten op dat telefoonnummer voor u klaar. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw vragen per gewone e-mail. Hiervoor gebruiken wij info@floor-masters.nl als e-mailadres.

Maak het uzelf gemakkelijk en voorkom een miskoop voor uw kantoor. De medewerkers van FloorMasters zijn er alles aan gelegen om u te voorzien van de beste kantoor vloer!

Wij komen graag met u in contact

Natuurlijk nodigen wij u direct al uit om eens een kijkje te nemen bij onze verschillende merken. U doet er leuke indrukken op en kunt hier ook direct bekijken welke vloer bij uw project past. Ook kunt u zien welk type projectvloeren op een bepaald moment populair zijn. Zo bent u bij het uitkiezen van projectvloeren voor kantoor, zorg en onderwijs altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

De merken van projectvloerspecialist

MERKENBekijk onze merken

Projectvloeren en project stoffering PVC Specialist kantoor vloeren specialist

FLOORMASTERS PROJECTINRICHTING

Als specialist binnen de projectvloer markt zijn wij uitgegroeid tot een volledige dienstverlener op het gebied van projectinrichting. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staan wij garant voor een vakkundige aanpak waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Van vloeren en gordijnen tot zonwering of schilderwerk, bij Floormasters projectinrichting bent u aan het juiste adres. Bent u particulier Bezoek dan onze Floormasters home website.
CONTACT
Solingenstraat 69 7421 ZT Deventer
Jukkertweg 10B 7151 HS Eibergen

Copyright Floormasters | Design Creative Dutch